There was an error in this gadget

Kolam Ikan PaksuWan

Sapa-sapa yang nak bagi ikan dalam kolam ikan PaksuWan di atas tu makan sila klik kat kolam tu nnti akan muncul makanan ikan-ikan tu warna kuning... kalau tak bagi kesian kat ikan-ikan sebab dah lama PaksuWan tak bagi ikan-ikan tu makan huhu...

Thursday, January 13, 2011

Adakah Group Eagle Heroes akan berjogging semula...??

Begitulah persoalannya adakah group yang meluangkan masa dengan berjogging ini akan meneruskan aktiviti mereka yang sebelum ini menjadi group yang agak popular?? nntikan...

Kumpulan Eagle Heroes


Berdasarkan  perbincangan antara ahli group, mereka seperti bersedia untuk berkumpul semula setelah sekian lama tidak bertemu namun  group ini kekurangan seorang ahli yang sangat memainkan peranan sebagai peneraju utama group ini iaitu ...... dirahsiakn.., apa pun group ini akan berkongsi kenangan bersama melalui blog ini... nntikan...

No comments:

Post a Comment