There was an error in this gadget

Kolam Ikan PaksuWan

Sapa-sapa yang nak bagi ikan dalam kolam ikan PaksuWan di atas tu makan sila klik kat kolam tu nnti akan muncul makanan ikan-ikan tu warna kuning... kalau tak bagi kesian kat ikan-ikan sebab dah lama PaksuWan tak bagi ikan-ikan tu makan huhu...

Saturday, January 22, 2011

Salam

Ni gambar kawan-kawan PaksuWan masa satu majlis PaksuWan bersama mereka

Apa khabar semua??? sihat??? Maafla sebab Paksu jarang update blog ni... mcm mna pun PaksuWan akan terus berusaha memberikan yang terbaik dalam blog ni... yang penting terus view dan kalau boleh jadi follower terus lagi best k... see you next time in this blog...

No comments:

Post a Comment