There was an error in this gadget

Kolam Ikan PaksuWan

Sapa-sapa yang nak bagi ikan dalam kolam ikan PaksuWan di atas tu makan sila klik kat kolam tu nnti akan muncul makanan ikan-ikan tu warna kuning... kalau tak bagi kesian kat ikan-ikan sebab dah lama PaksuWan tak bagi ikan-ikan tu makan huhu...

Wednesday, January 26, 2011

Dari Pipi Ke Telinga...

Senyum... haha.., itulah satu ungkapan yang selalu diucap kepada sesorang jika seseorang itu berasa tertekan atau mungkin juga untuk 'rehatkan' jiwa.

Hai, Assalamualaikum semua..., kembali lagi paksuwan berkarya.. Kali ini tajuk apa ya.. haha.. tentulah tentang dari pipi ke telinga..!! itulah 'title' yang boleh dikatakan sangat menarik... kerana kalau ada sesiapa yang di luar sana tu muka muram aje..., bagi penawar kat dia... iaitu katakan senyum tak perlu kata apa2 huhu...........

Kenapa paksuWan kali ini bg tajuk ni ye.. ?? hrmmmm...

PaksuWan bukan apa, tetiba aje ilham sampai kat pala PaksuWan ni tentang perkataan senyum.., mungkin kerana PaksuWan terbayang sejenak kisah manis yang pernah dilalui oleh Paksu... cmna pun tajuk ni 'best' kalau kita 'kupas' isinya  satu persatu cuma buat masa sekarang tengok (tonton) dulu video di bawah.... kalau ada masa dan mood baru Paksuwan kongsi cerita senyum>>





1 comment: